Sahara City Run

Informatie 

Informatie :
De start en aankomst van de Sahara City Run liggen dit jaar beide op het Lommelse marktplein. De eerste start (5KM) wordt om 14u gegeven. De 10K en 15K vertrekken op het zelfde moment om 15u. 

Deelnemers kunnen tot vrijdag 7 april voorinschrijven via de website. Zij betalen slechts 8 euro voor hun deelname en krijgen een gepersonaliseerde nummer. Aan de kassa betaal je 10 euro.

Daginschrijvingen zijn de dag zelf mogelijk vanaf 11u tot 13u30 (voor de 5KM) en tot 14u30 (voor de 10 en 15KM) in een tent aan de start- en aankomstzone (marktplein, dorp Lommel). Reeds ingeschreven lopers kunnen zich in deze zone ook aanmelden voor hun startnummer.

Vanaf 12u00 (tot 18u00) voorzien we kleedkamers en douches in de sporthal van Campus Mercurius (Mudakkers 25). Deze liggen op 350 meter van de aankomst- en inschrijfzone en zijn gratis te gebruiken.

De Sahara City Run is geen competitie, maar uiteraard mag iedereen zo hard lopen als hij maar wil. Voor de eerste drie lopers (man/vrouw) uit elke categorie is daarom een leuke prijs voorzien en is er een korte ceremonie voorzien in onze aankomstshelter.

Verder:
•    Gratis bewaarplaats voor sporttassen
•    Drankposten onderweg
•    Correcte kilometeraanduiding onderweg
•    Tijdsregistratie voor elke deelnemer
•    Gratis toilet bij startlocatie (geopend vanaf 12u)
 

Locatie 
Dorp, Lommel
Datum: 
maandag 17 april 2017