On Run To Zurich

Informatie 

Twee afstanden op een unieke locatie
30-06-2018
Test en win de On Cloudace
Schrijf je nu in www.runnersworld.nl/onruntozurich

Een unieke kans: Met On en Runnersworld naar Zurich!
Zurich, dat had je niet verwacht!
Natuurlijk met een knipoog, want in Nederland is ook een Zurich (inderdaad, zonder umlaut). De kans blijf uniek, want Zurich (NL) is het eerste dorpje in Friesland na de Afsluitdijk. Wanneer loop jij nou over de Afsluitdijk? Er zijn twee afstanden: 6 km en 17 km. Dus altijd een passende uitdaging. We verzamelen ’s morgens in Zurich en zorgen dat iedereen met bussen naar het startveld wordt gebracht op de Afsluitdijk. Vanaf daar loop je terug naar Zurich!
On
Het innovatieve Zwitserse merk On, uit Zürich, maakt hoogwaardige lichte en vooral goede schoenen. De revolutionaire demping ‘Cloudtech’ combineert verticale en horizontale demping waardoor de belasting op jouw lichaam het minste is. Het gevolg? Minder risico op blessures, meer snelheid, maar bovenal: meer plezier!
En heb je al gezien hoe mooi de schoenen zijn?
On Cloudace
De On Cloudace biedt alles waar On voor staat: comfort, plezier en snelheid. Maar nu met meer stabiliteit dan ooit. Met de On Cloudace loop je makkelijker kilometers weg dan met iedere andere schoen, en waar kan je dit nou beter testen dan op de Afsluitdijk? De On Cloudace wordt daags voor deze run wereldwijd gelanceerd, dit is dus jouw kans om als een van de eersten deze schoen te zien, testen en zelfs te winnen!
Wanneer: zaterdag 30-06-2018
Hoe laat: tussen 10:00 en 15:00 uur
Kosten: € 10,00
Uniek On Run to Zurich shirt: € 9,95
Inschrijven: www.runnersworld.nl/onruntozurich

Locatie 
Zurich
Datum: 
zaterdag 30 juni 2018