Obstacle Run Zeebrugge

Informatie 

Raid Of Valour - Zeebrugge - Zaterdag 18 augustus 2018

Na een spectaculaire en fantastische eerste editie stelt de vzw dOCRs met grote trots de tweede editie van hun Raid of Valour obstacle run voor.

Aarzel niet om deel uit te maken van een van de gezelligste en leukste obstacle runs van West-Vlaanderen. Ons parcours neemt je mee doorheen de straten, pleinen, parken, tuinen en verborgen pareltjes van het pittoreske havendorp Zeebrugge. Daarnaast beloven we terug enkele pittige en plezante hindernissen te plaatsen waar doorzettingsvermogen, uithouding en soms teamgeest doorslaggevend kunnen zijn.

Onze eerste editie had 468 lopers in verschillende categorieën op een afstand van 6 of 12 km. Dit jaar kiezen we voor een aangepast parcours van 5 of 10 km. U kan onze uitgestippelde ronde dus 1 of 2 maal afleggen. Dit met minstens 20 hindernissen per ronde.

Starttijden

11u00: Ouder-Kind run 3 km
12u00: Individuele competitie
14u00: Recreatief 10 km
16u00: Recreatief 5 km

Denk jij dat je het aankan ?

Uiteraard werken we terug samen met een goed doel en zal een deel van de uiteindelijke winst overgemaakt worden aan het goede doel. Vorige editie konden we maar liefst 2500 euro schenken aan de vzw Brick by Brick dit dankzij de sponsors, deelnemers en vrijwilligers.

Onze wedstrijd maakt ook deel uit van de Lion Series.
Meer info hieromtrent zal snel verspreid worden.

Na het lopen beloven we terug een fantastische afterparty voor te schotelen aan de start en finish zone.

Deze organisatie zou niet mogelijk zijn zonder de medewerking va Stad Brugge.

Locatie 
Zeebrugge
Datum: 
zaterdag 18 augustus 2018